vertellen

Verhalen vertellen

Fris,  guitig en eigenzinnig.

Veerle Ernalsteen vertelt al 20 jaar sprookjes en volksverhalen uit de Vlaamse en Europese sprookjesschat, maar evengoed uit de 1001-nacht traditie ronde de Middelllandse Zee of Afrikaanse overlevering... 


Voor een publiek van nu en met een lichte draai eraan. Soms een tikje duister, maar steeds met humor en deugnieterij verteld, en in interactie met het publiek, of dat nu volwassenen zijn of kinderen.


Vertellingen voor kinderen, families en volwassenen. In theater, in een park, op een bootje, op wandel, op school en in een bibliotheek of gewoon bij u thuis.

Vertellen en muziek

Verhalen en muziek zijn een zalige combinatie!

Tussen en tijdens de verhalen versterkt de muziek de emoties in de vertelling en brengt bij de kinderen nog meer speelsheid.

Vaak in samenwerking met Pieter Dezutter, muzikale duizendpoot op ukelele, klarinet, blokfluit, percussie... De muziek is teeds afwisselend en afhankelijk van de sfeer van de verhalen.

Mee-programmeren

We denken graag met u mee rond het organiseren van uw vertelfestival en het boeken van een diversiteit aan vertellers voor uw publiek.

Zoals voor 'Toen de dieren nog spraken' in Koksijde, 'Ola Palabra' in Wetteren, 'Midzomervertellingen' in het park in Gent… en eigen vertelfestival Oorvonk.

+32 4 72 31 55 01

info@dewaaiervzw.be

Warandestraat 13D, 9000 Gent

COPYRIGHT © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

De Waaier vzw

Ontwerp website - Heike Dobbelaere